| Versiune | 1.1 |
|---|---|
| Editor | NEXT176 |
| Data eliberării | 22 aug. 2013 |
| Data adaugata | 22 aug. 2013 |
| Cerințele OS | Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP |
| Cerințe | None |
| Descărcări totale | 17 |
| Preț | Free to try |
Descriere
Legendă: Este mai bine să pierzi ultimele 2-3 zile ca cam tot...
Niciodată nu pierzi fotografii... documente... e-mailuri...
Util și pentru gospodării și firme. NxtKeepSync este o aplicație care rulează automat în fundal. Administratorul tău IT, soțul, prietenul ți-a stabilit o dată și nu-ți mai pasă. Programul întotdeauna după câteva zile menține automat directoarele dvs. sincron cu back-up-ul.
NxtKeepSync realizează automat backup-ul modificărilor atunci când este adecvat.
Nu te limitează. Și când pierzi datele, acestea sunt în intervalul acelor câteva zile pe care le-ai stabilit.
Nu ai timp să faci copii de rezervă?
Soției tale îi este teamă că pierde fotografiile și tu ești leneș? Ai setat nxtKeepSync pentru ea. Esti administrator? Ai setat șefului tău o pictogramă pentru rezervă? Dar o conduce o singură dată timp de un an? L-ai setat nxtKeepSync. Ai uitat singur să faci backup?
Ai setat nxtKeepSync.
Programul vede back-up-ul complet diferit. Nu rezervați ora și ziua când ar trebui făcute copiile de rezervă. Cu computerul lucrezi la fel până acum. Îl spui o singură dată când ai vrea să ai copii de rezervă efective, de ex. pana la 3 zile. Nimic mai mult.
Cum funcționează aplicația?
- Aplicația rulează în fundal (pictograma din bara de instrumente) și inactivează.
- Când este timpul pentru sincronizare, programul cu prioritate scăzută verifică rapid fișierele de rezervă și sincronizează toate modificările.
- Tu ai setat intervalul de sincronizare. F.e. daca l-ai setat pe 3 zile, nu conteaza daca a treia zi pornesti PC-ul dimineata, seara sau il pornesti, in a cincea zi.
- Numai modificările sunt copiate. Copierea foarte puternică utilizează algoritmi din bibliotecile nViper.
- Nu-ți pasă de program. Când trebuie să plecați de la serviciu, opriți computerul. Sincronizarea va continua singură altă dată.