| Tip de fișier | APK |
|---|---|
| Versiune | 1.0.70 |
| Editor | Pingaze Inc |
| Data eliberării | 8 nov. 2019 |
| Data adaugata | 8 nov. 2019 |
| Cerințele OS | Android |
| Cerințe | Requires Android 4.4 and up |
| Descărcări totale | 0 |
| Preț | Free |
Descriere
Vrei să planifici o întâlnire rapidă cu prietenii tăi? Sau un baby shower? Sau o petrecere de aniversare? Sau chiar un eveniment grandios care este deschis persoanelor care nu sunt în contactele tale de pe telefon?
Pingaze introduce un mod convenabil și inovator de a crea și de a trimite invitații la evenimente familiei, prietenilor și lumii din jurul tău.
Trimiteți invitații simultan către mai mulți oaspeți care pot avea diferite tipuri de contact (tipurile de contact acceptate în prezent includ e-mail, telefon și Facebook).
Partajați în siguranță fotografii și videoclipuri cu persoanele dvs. de contact.
Găsiți locația pentru a găzdui evenimentul cu ajutorul căutării integrate pe hartă. Astfel, puteți găsi rapid cel mai apropiat pub, cafenea, restaurant sau chiar adresa locației dvs. actuale pentru a vă întâlni cu oaspeții.
Controlați și actualizați cu ușurință informațiile despre eveniment pe măsură ce sunt afișate oaspeților și modificați informațiile și trimiteți cu ușurință actualizări pentru a-i informa pe toți oaspeții cu privire la orice modificări.
Puteți atașa chiar și un mesaj vocal, un mesaj video și acea poză grozavă a cățelușului dvs. pentru a invita pe toată lumea.
Ștergeți evenimentul pentru a-l elimina pentru toți invitații. Toate înregistrările sunt șterse de pe dispozitivele oaspeților atunci când evenimentul este șters. Așa că rămâi în control deplin asupra evenimentului pe care îl găzduiești.
Oaspeții care folosesc și aplicația Pingaze pot interacționa cu ușurință cu gazda și alți oaspeți folosind chatul încorporat pentru a trimite actualizări și a schimba mesaje instantanee.
Puteți chiar să opriți partajarea unei anumite imagini sau videoclipuri cu alți utilizatori Pingaze oricând doriți. Pur și simplu ștergeți utilizatorii din lista de partajare a videoclipului sau a imaginii.
Sau, dacă doriți să vă amintiți un videoclip sau o imagine partajată de la toată lumea, pur și simplu ștergeți-o din lista partajată.
Și cea mai bună parte a tuturor, este doar începutul.